Хто став Місіс Ірпінь 2018?

Титул “Місіс Ірпінь 2018” здобула актриса й режисер, керівник ірпінської дитячої студії театру та кіно “Ромео і Джульєтта” Ірина Карпенко. Конкурс відбувся 6 жовтня під час святкування Дня міста. Крім головної корони, Ірина також отримала звання “Місіс Відкрите серце” – переможницю в цій номінації визначали самі конкурсантки.  Про це повідомляє Ірпінський вісник.

У ході змагання на сцені конкурсантки розповідали про себе, представляли концертні номери – співали, танцювали, читали вірші та дефілювали у вечірніх сукнях.  

“Мені дуже приємно. Я не очікувала на перемогу. Щиро дякую вам усім, щиро дякую організаторам, дівчатам, які були зі мною протягом двох тижнів. Ми всі дуже хвилювалися. Але підтримка родини, батьків, ваша підтримка дали позитивний результат”, – звернулася до глядачів Ірина Карпенко під час церемонії нагородження.

«Першою Віце-місіс Ірпінь» стала Крістіна Клименко, «Другою Віце-місіс» – Анастасія Добробабенко. Вона також набрала найбільше голосів у ході Інтернет-голосування, яке тривало від 28 вересня до 5 жовтня включно.

Титул “Місіс Успішність” журі присудило Лілії Нємченко, “Місіс Жіночність” – Альоні Самойленко, “Місіс Грація” стала Юлія Василенко, а “Місіс Чарівна посмішка” – Марія Савінська.

Нагороди переможницям вручав народний артист України, професор Інституту мистецтв Київського університету ім. Б. Грінченка Григорій Чапкіс.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.