Христюк продовжує безкоштовно тренувати дітей

З 7 вересня на ірпінському міському стадіоні “Чемпіон” відновляться безкоштовні тренування з бойового самбо для дітей шкільного віку з малозабезпечених сімей та інших пільгових категорій.  Заняття проводить дворазовий чемпіон світу з бойового самбо серед професіоналів, майстер спорту міжнародного класу, заслужений тренер, перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

“Я щиро вірю, що діти завдяки спорту та фізичній культурі виростуть справжніми патріотами, чесними, порядними та мужніми людьми! Я все для цього буду робити! Друзі, займайтеся самі спортом та привчайте своїх дітей! Будьте здоровими і сильними! До зустрічі на тренуванні!”, – написав Христюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Тренування проходитимуть щовівторка та щочетверга о 18.00 в залі єдиноборств стадіону “Чемпіон”. Дітям слід мати при собі спортивний одяг та легке змінне взуття.

Нагадаємо, що такі безкоштовні тренування з бойового самбо Дмитро Христюк започаткував рівно рік тому. Заняття відвідували понад два десятка дітей.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.