Вихованиця “Irpen Art School” відкрила персональну виставку у Києві

11 квітня у дружній атмосфері Приватної школи «Перлина» Lubavitch International School Perlyna – Перлина м.Київ відбулося урочисте відкриття Першої Персональної Художньої виставки графіки та живопису «Перший крок» вихованиці Irpen Art School, талановитої юної мисткині Катерини Захарчук. Про це повідомляють на офіційній сторінці Irpen Art School у соцмережі.

Кожного дня Катя приїжджає в школу з далекого Ірпеня, проводить в “Перлині” практично весь день, і саме в школі займається улюбленою справою – малюванням. Катя також встигає навчатися образотворчому мистецтву в арт-центрі в Ірпені. Це відзначили і батьки дівчинки – мама Марина і тато Андрій, всіляко підтримують захоплення доньки, що заохочують і надихають Катю.

А директор школи “Перлина” Василь Іванович Савич підкреслив, що Катя відмінно вчиться і досягає успіху в усьому.

У експозиції представлено понад двадцять творчих робіт, виконаних протягом 2018-2019 років. Роботи виконані різними матеріалами, такими як вугілля, масляна пастель, акварель, фломастери, графіт.

На церемонії відкриття було присутні шановані гості, зокрема співзасновник школи «Перлина» Рабаніт Інна Маркович, керівник Арт-центру «Irpen Art School» Євгенія Харгрі, директор школи «Перлина» Савич Василь Іванович, педагоги, батьки, друзі, юні таланти Київщини.

Директор школи “Перлина Василь Савич сказав: “Наші діти талановиті. Юна художниця Катя Захарчук – яскравий приклад. Перша персональна виставка в її житті напевно буде ланкою в довгому ланцюгу майбутнього успіху”.


Усі дружно й щиро привітали Катерину з такою важливою подією у великому мистецькому житті. Такі приємні доповнення як Диплом №1 за проведення Першої Персональної Виставки графіки і живопису «Перший крок» від Арт-центру «Irpen Art School» талановитій Авторці, художні подарунки наймолодшим майбутнім колегам й перші власні візитівки Авторки наглядно показують дійсне формування історії Мистецтва нашого часу. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.