Вихованці студії “Jardin de la dance” здобули перемогу на чемпіонаті України Art dance 2019

Учора вихованці студії “Jardin de la dance” здобули перемогу на фінальному чемпіонаті України з хореографічного мистецтва “Art dance 2019” у декількох номінаціях. Про це повідомляється на офіційній сторінці студії у соцмережі.

Студійці стали супер фіналістами та золотими призерами з сертифікатом у 3 000 грн. з роботою “Это то, в чем мы живём сегодня”.

Хореографом номеру є тренер Анастасія Білецька. “Вчора у нас був черговий серйозний чемпіонат НКК (в перекладі – найкраща команда країни). І я везла дві групи і одну солістку, середню групу і старшу групу. У нас дуже хороший результат, ми пройшли відбірковий тур, пройшли в фінал. І в фіналі взяли участь в таких номінаціях: Classic kids з роботою “Це те, в чому ми живемо сьогодні” (1 місце) Classic junior з роботою “Що ви знаєте про сирен?” (1 місце). Classic Solo Adults з роботою “Гера” виконувала випускниця студії Анна Рябокінь (1 місце)”, – розповіла кореспондентам “Правди Ірпеня” Анастасія Білецька.

За її словами, ця група займається з трьох років і з того часу діти їздять на конкурси. “Я намагаюся готувати дітей не тільки фізично і акцентувати увагу на техніці виконання, також надаю увагу емоціям танцівника на сцені, щоб був правильний настрій, дуже сильна енергетика, щоб у глядачів “були мурашки” від їхнього виконання”, – додала Білецька.

Тренер повідомила, що останній чемпіонат, у якому візьмуть участь студійці, – 8 червня Global Talent Final. А вже з вересня братимуть участь у таких чемпіонатах: UDance, The Challenge, Feel the beat, Art Dance, LKS (найкраща команда країни), Dance Monster, World of Dance.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.