Вихованці ірпінської школи Фонду “Реал Мадрид” зустрілися з відомим футболістом

Вихованці Cоціально-спортивної школи Фонду “Реал Мадрид” зустрілися з відомим українським футболістом, ексгравцем національної збірної, а нині тренером юнацької збірної України U-16 Сергієм Нагорняком. Про це розповіла практичний психолог школи Неля Тройчук, повідомляє Інформаційне агентство ITV.

“Бенефіціари ірпінської Соціально-спортивної школи Фонду “Реал Мадрид” із нетерпінням чекали на приїзд Сергія. Зустріч відбулася у навчальному центрі школи у форматі бесіди за чашкою чаю. У ході бесіди діти цікавились і особистими досягненнями Сергія та зусиллями, докладеними ним для цього, і на чому зосередитись самим, аби досягти успіху у професійному футболі. Говорили і про успіх узагалі в будь-якій справі. Акценти, зроблені Сергієм, – це наполеглива праця та самодисципліна. Не могли не згадати улюблених футболістів, обмінялися враженнями про команди та зірок світового і вітчизняного футболу.Діти отримали не тільки відповіді на свої питання, а й неймовірний заряд мотивації для особистих досягнень і перемог!”, – зазначила Неля Тройчук.

На згадку про зустріч футболіст отримав “мішечок натхнення”, в який діти вклали записки зі щирими побажаннями й цукерками.

Сергій Нагорняк зіграв 169 матчів у чемпіонатах України, забив 31 м’яч. Виступав у складі українських клубів “Нива”, “Дніпро” і “Шахтар”, а також китайських – “Шеньян Хайш” і “Шаньдун Лунен”. Був визнаний найкращим легіонером чемпіонату Китаю 2000 року. За збірну України зіграв 14 матчів.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.