Всеукраїнський конкурс «УКРАЇНСЬКИЙ ПАТРІОТИЧНИЙ ПЛАКАТ – 2015»

Управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації повідомляє про проведення з 22 травня до 10 вересня 2015 року Всеукраїнського конкурсу «Український патріотичний плакат».

Метою є формування засобами візуального мистецтва національної свідомості українців, патріотично-налаштованого суспільства, привернення уваги громади до історії України, подвигу українського воїна – захисника вільної Батьківщини, виховання у молодого покоління духу свободи, честі та гідності, підтримки військовослужбовців, які забезпечують захист територіальної цілісності України, а також, активного волонтерського руху.

До участі запрошуються усі охочі з натхненням та креативними творчими ідеями.

Конкурсні теми плакатів:

військово-патріотичне виховання дітей та молоді;

формування української національної свідомості та ідентичності;

українські народні традиції та підтримка національного культурного продукту;

підтримка бойового духу українських воїнів;

популяризація європейських демократичних цінностей та підтримка євроінтеграційних процесів в Україні;

популяризація державної та національної символіки України;

плакат до відзначення 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського.

На Конкурс подаються:

цифрова версія плаката для друку буклета (формат 20х30 см або 30 см по більшій стороні, RGB, 300 dpi, JPG, Maximum guality);

друкований плакат (формат 100х70 см або 90х60 см), на звороті правого нижнього кута плаката позначається девіз у вигляді шестизначного числа;

заклеєний конверт з позначеним на ньому девізом у вигляді шестизначного числа. У конверті додається така інформація: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, номери контактних телефонів, заява, у якій зазначаються відомості про автора(ів) плаката, а також інформація, що подані на Конкурс плакати не порушують права інтелектуальної власності третіх осіб.

Інформація щодо підсумків проведення Конкурсу та його переможців буде розміщена на офіційному веб-сайті Міністерства культури України та в газеті «Культура і життя».

Переможець отримує диплом лауреата конкурсу.

Кращі плакати, визначені Журі, за згодою учасників Конкурсу, можуть експонуватися на виставці конкурсних робіт, увійти до конкурсного буклета, а також тиражуватися для подальшого їх розповсюдження в Україні.

До участі у Конкурсі допускаються роботи, що надійшли на поштову та електронну адресу Мінкультури України (01601, м. Київ, вул. Франка, 19, е-mail: [email protected], [email protected], тел. для довідок:234-63-88) у період з 22 травня по 10 вересня 2015 року включно.

im578x383-1

Bookmark the permalink.

Comments are closed.