Володимир Карплюк презентував другу відеорозповідь про парк Письменників

Лідер політичної партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк запустив серію передач “Ірпінь: історія успіху”. Цього разу Карплюк розповів про створення парку Письменників.

“Сьогодні говоримо про легендарне для України місце, яке знаходиться в Ірпені, – Будинок творчості письменників. Тут писали, відпочивали, спілкувалися майже усі відомі українські письменники XX століття: Андрій Малишко, Микола Бажан, Володимир Сосюра, Остап Вишня, Олександр Довженко, Павло Тичина, Олесь Гончар, Павло Загребельний і багато інших. Довгі рокі територія Будинку Письменників була занедбаною. І лише у 2017 році ми зробили тут реконструкцію. Дякую Спілці Письменників України за підтримку і довіру. Сподіваюся, це місце й надалі надихатиме творити шедеври”, – розповів Володимир Карплюк.

Проект “Ірпінь: історія успіху” – це розповідь не тільки про Ірпінь. Це розповідь про те, якими можуть бути усі українські міста з півночі на південь, із заходу на схід.

Як ми повідомляли, нещодавно Володимир Карплюк заявив, що висуватиме свою кандидатуру до Верховної Ради України по 95 виборчому округу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.