Володимир Карплюк: Ірпінь десятки років розвивався як центр регіону

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк закликає мешканців міста зібратися завтра зранку під будинком Кабінету Міністрів взяти участь в акції на захист права Ірпеня стати центром новоствореного району. Про це він заявив у відеозверненні.

“Я за те, щоби всі рішення мали справедливий і державницький характер. Саме тому я обов’язково завтра о 8-й ранку буду під Кабінетом Міністрів захищати право Ірпеня бути центром району. Ірпінь реально за методикою Кабінету Міністрів має абсолютно всі характеристики для того, щоб бути цим центром. Ірпінь десятки років розвивався як центр регіону. Ірпінь готовий приймати адміністративні виклики у зв’язку тим, що він буде центром нашого району. І саме тому я вважаю, що кожен небайдужий житель міста має так само завтра о 8-й ранку проявити свою позицію”, — зазначив Володимир Карплюк.

Нагадаємо, завтра, 10 червня, о 08:00 розпочнеться пікетування Кабінету міністрів України з вимогою повернути місту Ірпінь статус адміністративного центру Ірпінського району. У пікетуванні візьмуть участь представники десятків громад Київщини.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.