Власник провайдера “Бест” Зіневич погрожує АТОвцям розп’яттям

Їм доводиться боротися на декілька фронтів. На Сході України точиться кровопролитна війна із зовнішнім ворогом, а в Ірпеня та Приірпінні місцевим АТОвцям оголосив війну та пообіцяв пустити кров власник місцевого інтернет-провайдера “Бест” Олексій Зіневич. Воїни АТО та члени родин загиблих відверто називають Зіневича “проституткою” та заявляють про численні погрози з боку одіозного власника інтернет-провайдера, який втрачає свою монополію в регіоні.

 

“Щодо дна – воно попереду, снігірі, розп’яті хлопчики і т.д.”, – власник інтернет-провайдера “Бест” Олексій Зіневич не приховує своїх намірів щодо хлопчиків з АТО, попереду яких чекає розп’яття.

Це не дивно, адже одночасно з таким своїм постом в Facebook Зіневич випускає накладом 75000 примірників газету “Погляд”, де відверто називає місцевих АТОвців злочинцями та засуджує їхню участь у акції “Кава з Шевченком”, де діти з родин АТО читали поезію Тараса Шевченка на центральній площі Ірпеня біля пам’ятника Кобзареві. До речі, саме Зіневич та його спільники залякували багатьох організаторів акції до Дня Соборності “Кава з Шевченком”, яка була спрямована на об’єднання Ірпінської громади.

 

“Зіневич, ти, паскуда, взагалі вважаєш, що маєш право брехати як завгодно? Ти писав щось типу “якщо вони мають аргументи у свій захист…”, ти у…бан, це Ти спочатку знайди хоч один аргумент у підтвердження хоч одного твого наклепу та звинувачення, які дозволяєш розповсюджувати!!! Чи на вибори любим шляхом? Простітутка!!!”, – прокоментував брехню Зіневича у газеті та каналі “Погляд” учасник АТО Олександр Головенько.

“Нешановний самоліквідатор О.Зіневич, а чи не забагато ти береш на себе? Чи ти думаєш, що в тебе багато грошей і це тобі дає право безпідставно і бездоказово лити бруд на людей? Чи тебе засліпили політичні амбіції, що аж дороги перед собою не бачиш? За кожне слово прийдеться відповісти… Якщо не перед нами, то перед нашими побратимами… Пробачати ніхто не збирається… Ти сидів тут і наїдав пику, багатів, кидаючи подачки на АТО. Не під тих ти ліг… І не з тими ти воюєш…”, – наголошує у своєму Facebook АТОвець Юрій Калінін.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.