Відома ірпінська лялькарка проінспектувала парк Письменників

Заслужений майстер народної творчості України, автор знаменитої етноляльки, мешканка Ірпеня Тетяна Федорова вчора відвідала парк Письменників і поспілкувалася з робітниками, що готують новий міський парк до відкриття. Своїми враженнями лялькарка поділилася із користувачами Фейсбук.

“Скрупульозно обійшла усі куточки-закутки не ймучи віри, що ще донедавна увечері було тут страшнувато проходити повз навіть вулицею. Поталанило бути свідком пробного запуску фонтана посеред збереженого озера (ану, ірпінці, зізнавайтесь, чи багато набереться тих, хто знав про існування цієї природної водойми посеред непролазної хащі?)”, – написала Тетяна Семенівна.

За словами майстрині, на її очах минали і слава і занепад Ірпінського Парнасу, а Будинок творчості письменників був для неї “фантастичною оазою” ще з дитинства.

“Малою полюбляла зазирати у шпаринки високого паркана, чи не мелькне десь постать загадкового для мене Письменника. Минали роки. Вже дорослою побувала тут на одному із семінарів критиків-початківців. Частенько провідувала друзів письменників, які тут відпочивали- працювали”, – згадує Тетяна Федорова.

У результаті такої неофіційної екскурсії відома майстриня зізналася, що повернулася додому щасливою.

Хочемо нагадати, що проінспектувати новостворений парк Письменників в Ірпені зможе кожен мешканець і гість міста вже у суботу, 30 вересня, о 10:00 під час офіційного відкриття з нагоди Дня міста.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.