Відеоантологію “Римова” можна дивитися онлайн

Відтепер всі абоненти Mediacast мають унікальну можливість насолодитись красою сучасної української поезії на новому телеканалі РИМОВА. Кожен користувач може перейти за посиланням і дивитися відеоантологію “Римова” онлайн.

Як відомо, проект відео-антологія “Римова” створений видавництвом Саміт-Книга за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Відеоантологія задумана як серія коротких відеосюжетів, у яких звучить поезія в авторському виконанні. Ці записи мають широко з’явитися на інформаційних ресурсах Міністерства інформаційної політики, у соцмережах і на кабельному телебаченні.

Серед поетів, яких запросили до проекту – Анна Багряна, Наталія Бєльченко, Ірина Іванченко, Анна Малігон, Таня-Марія Литвинюк, Олена Карпенко, Юлія Бережко-Камінська, Леся Мудрак, Оксана Самара, Світлана Дідух-Романенко, Леся Журба, Дмитро Чистяк, Сергій Лазо, Олександр Корж та інші. Усього відеоантологія нараховує творчість понад 40 сучасних популярних українських поетів і її будуть доповнювати новими іменами.

“Наша мета – популяризувати українську сучасну літературу, поетичне слово, підтримувати талановитих авторів. Цією презентацією ми розпочинаємо велике турне Україною – відеоантологія буде представлена в багатьох обласних центрах та містах країни”, – зазначив автор проекту, засновник і керівник видавництва “Самміт-книга” Іван Степурін.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.