Виборчі дільниці у Коцюбинському зачинилися

За попередніми даними, середня явка виборців у Коцюбинському склала 33-35%. Однією з основних причин такої невисокої активності коцюбинців під час волевиявлення став сезон відпусток та спека. Крім того, як продемонструвала явка, мешканці Коцюбинського не вважають, що вибори були настільки потрібні, а ситуація у селищі не є насправді такою гострою та політизованою.

c9fb40253f8ea8f77b1aaf0587a452f2

Як стверджують спостерігачі, загалом, вибори пройшли спокійно і без гучних ексцесів. Наразі найбільш обговорюваною темою залишається присутність практично на усіх виборчих дільницях спортивних хлопців столичної громадської організації “Київська міська варта”, яких уже встигли охрестити “зеленими чоловічками”. Ці ж київські гості працювали сьогодні особистими охоронцями екс-голови селища Ольги Матюшної. Вони не демонстрували своїх посвідчень і не змогли відповісти журналістам, на чиє запрошення приїхали.

13689720_1137435512966315_975456962_n

Окрім “Київської варти” на підтримку Ольги Матюшиної та її команди у Коцюбинське приїхав також відомий столичний забудовник та заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе. Те, що Парцхаладзе особисто приїхав на вибори невеличкого селища, ще раз доводить, що команда Матюшина-Федорів лобіює інтереси столичних забудовників, які як ніхто зацікавлені у поглинанні селища Києвом.

Приірпіння з нетерпінням очікує результатів цих непростих виборів. Нагадаємо, що зараз у Коцюбинському є чинна селищна рада, повноваження якій повернули Вищий адміністративний суд України та Верховний суд України, скасувавши антиконституційну постанову ВРУ “Про припинення повноважень Коцюбинської селищної ради”, яку пролобіювала у парламенті Ольга Червакова.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.