Весна зачекає: синоптики обіцяють заморозки і мокрий сніг в Ірпені

Весна не спішить показувати себе в повну силу. Наступного тижня в Ірпені погода буде похмурою, можливі заморозки і мокрий сніг.

У понеділок, 15 квітня, температура повітря коливатиметься від +1° до +7°. Можливі заморозки. Весь день в Ірпені буде хмарним. Опадів не очікується.

У вівторок, 16 квітня, температура повітря коливатиметься від +4° до +11°. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З самого ранку йтиме сильний дощ, можливий мокрий сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.

У середу, 17 квітня, температура повітря буде більш менш стабільною: від 7° до +13°. Безхмарним небо буде лише вранці – день та вечір в Ірпені очікуються похмурими. Опадів не очікується.

У четвер, 18 квітня, з самого ранку небо в Ірпені вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря – +5 до +9°.

Такою ж температура повітря буде і в п’ятницю, 19 квітня. В Ірпені сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Опадів не очікується.

У суботу, 20 квітня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря – +3° – +10°.

У неділю, 21 квітня, температура повітря коливатиметься від +4° до +11°. Протягом усього дня погода буде похмурою. Опадів не очікується.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.