Верховний Суд відмовив ексголові Коцюбинського Матюшиній щодо поновлення на посаді

Верховний Суд поставив крапку в спробах колишнього селищного голови Коцюбинського Ольги Матюшиної поновитися на посаді. 26 лютого колегія суддів Касаційного адміністративного суду відмовила Матюшиній у відкритті касаційного провадження. Відповідну ухвалу опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

«Відмовити у відкритті касаційного провадження за скаргою Матюшиної О. В. на рішення Київського окружного адміністративного суду від 4 вересня 2019 року та постанову Шостого апеляційного адміністративного суду від 27 січня 2020 року у справі №810/1327/18 за адміністративним позовом Матюшиної О. В. до Коцюбинської селищної ради про визнання протиправним та скасування рішень, поновлення на посаді», – зазначено в документі. 

Ухвала Верховного Суду набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню. Це означає, що Ольга Матюшина більше не може претендувати на поновлення на посаді Коцюбинського селищного голови.

Нагадаємо, Матюшину відсторонили від посади в березні 2018 року. На позачерговій сесії селищної ради їй висловили недовіру 18 депутатів – тобто, дві третини, як того вимагає закон. 

У вересні 2019 року Київський окружний адміністративний суд відмовив Матюшиній у поновленні на посаді. У січні цього року Шостий апеляційний адміністративний суд залишив рішення суду першої інстанції без змін.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.