Ваша дитина творча? Беріть участь у проекті “Ірпінська дитяча книга”!

В Ірпені стартує мистецький проект “Ірпінська дитяча книга”, який буде втілюватися у тісній співпраці з редакцією газети “Ірпінський вісник” та Арт-центром Художньої школи академічного рисунку і живопису “Irpen Art School”. Цей проект  може згуртувати довкола себе цих майбутніх літераторів.

“До участі запрошуються діти Ірпеня та Приірпіння, які пишуть прозу, вірші, пісні, гуморески, а також добре малюють. Також запрошую до співпраці молодь і дорослих, які творять для дітей – для Вас у книзі буде окремий розділ. Попередньо, видання має побачити світ навесні, під кінець навчального року, і буде презентоване в Ірпені, у Києві та в селищах Приірпіння”- розповідає Дмитро Христюк.

Для участі в проекті необхідно надіслати свою роботу на електронну адресу: [email protected]. Найкращі з них обов’язково будуть опубліковані в “Ірпінській дитячій книзі”.

Як відомо, Ірпінь сьогодні все більше повертається до своїх літературних традицій і заявляє про себе як про літературну столицю України. Ще у 30-х роках століття тут почав діяти Будинок творчості письменників “Ірпінь” Національної спілки письменників України. В цьому місці збирались надзвичайно талановиті прозаїки, поети і драматурги.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.