В одному з ірпінських парків пропонують створити йога-простір

Ірпінці просять підтримати створення Йога-простору у парку Центральному або окремо облаштований Йога-парк у місті Ірпінь. Таке звернення нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій. На даний момент вона зібрала 12 підписів із 300 потрібних.

У петиції йдеться про те, що йога-простір буде унікальним парком, а саме територією здорового способу життя. 

“Сучасний простір має охоплювати площу близько 150 кв.м. Він включатиме в себе галявину для занять на килимках, лавки для виконання вправ для хребта, підвісні гамаки для перевернутих вправ та коректної розтяжки, конструкції підвісних крісел для відпочинку у парку та арт-об’єкт у вигляді скульптури, у якій закладено ідею цілісності людини та єдності між людьми”, – йдеться у петиції. 

Передбачено, що інструктори йоги з усіх шкіл нашого міста проводитимуть тут відкриті безкоштовні заняття, майстер-класи з різноманітних стилів і напрямів йоги для людей різного віку. Жителі міста зможуть також і самостійно практикувати фізичні вправи.

До кінця голосування залишилось 87 днів. Нагадаємо, що для того, щоб петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно зібрати 300 голосів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.