В ірпінському “паспортному столі” запрацювала електронна черга

В Ірпінському районному відділі ДМС у Київській області попрощалися із “живими” чергами. Відтепер отримати закордонний паспорт, ID-карту чи інші послуги тут можна за допомогою електронної черги.

 

 

 

 

Ця послуга почала працювати в “паспортному столі” сьогодні. Відвідувачі отримують свій порядковий номер у терміналі. Потім відслідковувати свою чергу можна за допомогою електронного табло. Про можливість увійти повідомляє голосове оповіщення. На обслуговування однієї особи відведено 20 хвилин.

 

Наразі від людей чути тільки позитивні відгуки. Адже навіть оплатити послуги тепер можна на місці через термінал. Крім того, у “паспортному столі” кажуть, що невдовзі стати в електронну чергу в Ірпінське відділення ДМС можна буде і через офіційний сайт Державної міграційної служби України.

 

Слід відмітити, що закордонні паспорти зараз все-таки видають із значною затримкою. Наприклад, сьогодні в Ірпінському відділенні громадяни отримували “термінові” документи за датою оформлення 9 листопада, звичайні – за вересень.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.