В Ірпінському музеї відкрили ще одну виставку

Нещодавно в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відбулася презентація робіт художника Владислава Задворського. На заході були присутні багато друзів та колег Задворського, які відзначили  “легкість пензля” і “духовну світлість картин”  художника.

DSC08871

Ціковим фактом є те, що багато робіт художника присвячено нашому місту де кожен мешканець Ірпеня зможе відразу впізнати усім відомі мальовничі пейзажі природи у заплаві нашої річки Ірпінь.

DSC08906

DSC08882

DSC08912

DSC08911

Слід зазначити, що виставка робіт Владислава, який зараз мешкає  і творить в Ірпені,  презентується вдруге. Символічно, що ця подія співпала з днем народження художника, який має дуже великий творчий потенціал і має намір порадувати нас ще не одним витвором свого художнього мистецтва і подарувати нам ще не одну презентацію робіт.

Виставка робіт Владислава Задворського триватиме місяць, до 15 грудня, тому ласкаво просимо усіх охочих до істрико-краєзнавчого музею у місті Ірпені.

Довідка. Владислав Задворський народився у 1984 році у місті Шпола, що на Черкащині. Закінчив відділ монументального живопису Національної академії мистецтв у професора М.А. Стороженка.  Нині займається розписом храмів та станковим живописом, бере участь у всеукраїнських виставках, а також створює портрети на замовлення.

Джерело: http://irpinian.info/2016/11/15/vistavka-hudozhnika-vladislava-zadvorskogo-v-irpeni/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.