В Ірпінському музеї представили виставку візерунків на шкаралупі яєць

8 листопада в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї було відкрито виставку Халіда Масуда Гула (Пакистан) “Тендітна краса” (візерунки на шкаралупі яєць). Про це повідомляється на сайті Ірпінської міської ради. 

Виставку майстра урочисто представив директор Ірпінського історико-краєзнавчого музею Анатолій Зборовський, який поглибленно розповів про деякі з експонатів.

20161108_150137

20161108_150131

Привітати усіх присутніх приєдналалася й начальник відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

Виставку відкрито напередодні Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Запрошуємо відвідати експоновану “Тендітну красу”, яка діятиме впродовж місяця в ірпінському музеї.

Нагадаємо, що цього тижня в рамках святкування Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва на Приірпінні проводиться “Мистецький тиждень”. Протягом тижня Ви можете відвідати виставку декоративно-ужиткового мистецтва, літернатурно-мистецький вернісаж, концерт вокальної музики, народні посиденьки та різноманітні майстер-класи.

20161108_152143

Bookmark the permalink.

Comments are closed.