В ірпінському мікрорайоні СМУ розклеїли фейкові листівки від “Нових Облич” (фото)

photoeditorsdk-export-88

В ірпінському мікрорайоні СМУ були розклеєні фейкові листівки від імені партії “Нові Обличчя”. Про це розповів очільник партії, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

“Сьогодні наші політичні опоненти продемонстрували рівень своєї політичної культури. Замість того, щоб відзвітувати про свою роботу і запропонувати жителям стратегію розвитку міста, одна з низькорейтингових партій заклеїла мікрорайон СМУ фейковими листівками від імені партії “Нові Обличчя”. У третій день вересня, коли діти йдуть до школи, вони почали антиагітацію проти нашої партії листівками з двозначними закликами, поширивши це потім через свої групи в соцмережах”, – зазначив Карплюк.

За його словами, сьогодні подають заяву до Національної поліції і оголошують солідну винагороду за інформацію про замовників та виконавців цієї провокації.

“Ми не діятимемо у відповідь аналогічною провокацією, бо поважаємо жителів міста та їхні родини. Замість цього продовжуємо реальну роботу, ми вже опублікували свій звіт за 5 років, представили команду і невдовзі представимо громаді Стратегію. Приносимо вибачення перед мешканцями Ірпеня за недолугі дії наших недоопонентів”, – додав Карплюк.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.