В Ірпінському економічному коледжі відбулась зустріч випускників

1 червня  у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» пройшла зустріч поколінь  усіх років випуску. Про це повідомляють на офіційному сайті Ірпінської міської ради. 

У цей день до ВП НУБіП України “Ірпінський економічний коледж” завітали випускники 60 – 90-х  років ХХ та початку ХХІ століття, які безмежно раді були бачити на святі своїх педагогів-наставників:  Воробйову Людмилу Гордіївну,  Білоуса Василя Миколайовича, Білоус Галину Іванівну, Павлик Людмилу Петрівну, Домбровську Анну Іванівну, Домбровського Ростислава Васильовича, Пашковську Лідію Юхимівну, Коваль Жанетту Петрівну, Савченко Ніну Миколаївну, Городенко Світлану Володимирівну,  Репенко Віру Іванівну, Карасюк Софію Володимирівну, Редько Олену Анатоліївну, Луцьку Тамару Анатоліївну та викладачів і співробітників, які й сьогодні працюють у закладі вищої освіти.

“Цього дня музеї, кабінети, лабораторії, вестибюлі, актова зала коледжу були заповнені атмосферою гарного настрою, яскравих посмішок, приємних спогадів. Привертали увагу гарячі рукостискання, поцілунки й обійми давніх друзів. Гості свята прогулювалися рідним, але оновленим коледжем, його красивою територією, що теж вітала їх своєю соковитою зеленню й духмяним ароматом квітів, фотографувалися, спілкувалися зі студентами та молодими викладачами”, – йдеться у повідомленні.

Основне дійство  Дня випускників Ірпінського економічного коледжу відбулося у святково прикрашеній актовій залі, де на них чекали учасники художньої самодіяльності  – студенти і випускники різних років та друзі коледжу.

Колишніх студентів, які завітали на свято зустрічі поколінь, для яких коледж став рідною домівкою, де вони отримали путівку в життя, провели найкращі роки юності і головне – стали спеціалістами, викладачів-ветеранів, які віддали своїм вихованцям десятки літ наполегливої праці, дарували їм тепло, турботу і любов, привітала директор коледжу Ільченко Н.В.  У своєму виступі Наталія Володимирівна  коротко розповіла  про розвиток, досягнення  й перспективи закладу вищої освіти та його студентів і випускників, про можливість здобуття освіти молодшими спеціалістами за освітнім ступенем бакалавра  у НУБіП України, про  міжнародні зв’язки,  спеціальності, за якими коледж готує  і буде готувати за вже отриманими ліцензіями фахівців. Директор коледжу також звернула увагу випускників, які мають дітей-школярів, на можливість учнів шкіл здобувати профільну освіту в Ірпінському академічному ліцеї Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінської міської ради Київської області.

З увагою і повагою слухали гості виступи і побажання на адресу колективу коледжу своїх досвідчених  викладачів: Павлик  Людмили Петрівни, Городенко Світлани Володимирівни, Коваль Жанетти Петрівни, викладачів – випускників нашого навчального закладу: Черненької Людмили Борисівни, Сови Вікторії Миколаївни, Чайки Лілії Василівни, Снісар Ірини Петрівни та випускників Юлії Шушпан, Катерини Ліпчевської, Ігоря Пінчука, Максима Новиченка.

Приємним сюрпризом для всіх стали музичні вітання – пісні у виконанні випускників минулих літ  Віктора Городнього, Олександри Обуховської, Алли Жамської, Наталії Мельник та Вікторії Шевченко. Бурхливими оплесками вітали гості коледжу і виступи хореографічного, акробатичного колективів коледжу та ансамблю “Литаври”.

 Наступного року зустріч пройде  в першу суботу червня. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.