В Ірпені знову говорили про громадський бюджет

В Ірпені відбувся Форум учасників громадських бюджетів України. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила депутат Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй.

15232176_1632120460146968_1964343255655168123_n

“Ірпінь зробив ще один величезний крок уперед у напрямку розвитку громадянського суспільства. Ще два роки тому, починаючи із вдалої розробки Стратегічного плану розвитку міста, було досягнуто багато успіхів, а більшість пропозицій громади уже виконані!”, – зазначила Попсуй.

Наразі вдала реалізація програми Громадського бюджету в Ірпені показала не тільки активність громади, але й відкритість влади до спільного управління міським бюджетом з громадою.

 

Нагадаємо, що цього року в м.Ірпінь стартувала міська цільова програма “Громадський бюджет м.Ірпінь”. Ірпінська міська рада звернулась з пропозицією до жителів міста долучитись до вирішення проблем, покращити своє місто, мікрорайон чи вулицю та безпосередньо взяти участь в розподілі частини бюджету. За результатами підрахунку голосів за проекти Громадського бюджету виграли 13. Перше місце серед великих проектів (до 150-ти тисяч грн.) посів проект фонтану навпроти центрального корпусу Університету ДФС України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.