В Ірпені знайшли амфетамін вартістю понад мільйон гривень

Учора, 23 лютого, у Ірпені поліцейські знайшли наркотики у машині марки “Лексус”, якою керував 22-річний мешканець Київської області. Партію вилученого амфетаміну за цінами “чорного ринку” оцінюють на понад мільйон гривень. Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції України.

За інформацією, вага вилученої партії амфетаміну становить близько 3,5 кілограмів. Крім того, під час обшуку, у порушника виявили телескопічну палицю, що належить до ударно-дробової зброї, та лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків.

“У подальшому, в схованці на території м. Ірпінь, про місце якої повідомив затриманий фігурант, правоохоронці вилучили чотири скляні ємності з амфетаміном загальною вагою 3,5 кг”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, за інформацією, оперативники також встановили, що правопорушник виготовляв амфетамін на дачній ділянці свого спільника, 24-річного жителя Київщини. За вказаною адресою у господарському приміщенні слідчим виявлено та вилучено лабораторне обладнання, реактиви та прекурсори. Їх фігуранти замовляли через мережу Інтернет та використовували для виготовлення амфетаміну.

Зазначається, що відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. У діях зловмисників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.