В Ірпені зменшать ризики на дорогах

Рішенням міського голови створили робочу групу щодо розробки заходів мінімізації ризиків на дорогах Ірпеня. Про це повідомив перший заступник міського голови Ірпеня Дмитро Христюк на своїй сторінці у Facebook.

До складу групи увійшли спеціалісти в галузі архітектури, представники благоустрою та відділу поліції.

“Для повного і об’єктивного прийняття рішення просимо Вас надати пропозиції по наступних питаннях:
1. В яких місцях, перехрестях, частинах дороги необхідно встановити додаткові засоби безпеки: а) лежачі поліцейські європейського зразка; б) світлофорні об’єкти; в) обмежуючі конструкції (огорожі, стовби, відбійні конструкції;
г) камери відеоспостереження; д) пішохідні переходи; та інш.”, – зазначив Христюк.

До пропозицій потрібно прикріпити фото місцевості, точні її координати та контакти зворотнього зв’язку ініціатора. Пропозиції надсилайте на електронну адресу відділу оперативного моніторингу Муніципальної варти [email protected].

“Протягом тижня ми прийматимемо Ваші заявки і, врахувавши доцільність та обґрунтованість, буде прийнято рішення щодо їх реалізації. Метою такої ініціативи є мінімізація аварійних ситуацій в місті та підвищення безпеки експлуатації транспортної інфраструктури. Наразі питанню безпеки в місті Ірпінь загалом виділяється пріоритетне місце в контексті реформ та змін. Кожен громадянин, мешканець та гість міста має відчувати себе комфортно в Ірпені та захищеним від зовнішніх факторів. І це є першочерговим нашим завданням. Для підвищення рівня безпеки ми аналізуємо, оцінюємо та змінюємо ситуацію. В напрямку цього ми залучаємо як міські кошти, так і ресурси грантових ініціатив. Чекаємо на Ваші пропозиції і готові розглянути, прислухатися до кожної з них.”, – повідомив Дмитро Вікторович.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.