В Ірпені завершують прикрашати місто до Нового року

Олександра Страдецька, журналістка:

«Головна площа міста майже готова до новорічних свят: кульки, дзвіночки, гірлянди, світлодіодні олені та інша ілюмінація. Все це зробили працівники “Управління житлово-комунального господарства “Ірпінь”».

Чепурити площу комунальники розпочали завчасно. Наразі готово вже 70% святкового оздоблення. Не вистачає лише червоних прикрас-льодяників та різнобарвних арок.

Руслан Салахутдінов, майстер дільниці електричних мереж КП «УЖКГ “Ірпінь”»:

«Уже два тижні наряджаємо центральну площу міста і хочемо ще нарядити всі парки, які знаходяться в місті Ірпінь, до 19 грудня – для того, щоб нарядити ще ялинку перед міською радою до Дня святого Миколая».

Невдовзі соцмережі заполонять атмосферні фото з тегами #свято_наближається. А ірпінці вже милуються та з задоволенням фотографуються біля мерехтливих прикрас.

Сергій, мешканець Ірпеня:

«Ми з дітьми кожен рік сюди приходимо на площу. Як літом, так і взимку на свята дуже гарно, це неповторно! Навіть у Києві не так гарно, як тут. Я прожив усе життя в Києві – й переїхали в Ірпінь. Нам дуже подобається, в Київ назад не хочемо».

Лєна, мешканка Ірпеня:

«Усе тут зроблено для людей, усе красиво, щоби затишно після роботи себе почувати, відпочити, з сім’єю походити. І з роботи йдеш – теж якось відпочиваєш».

Андрій, мешканець Ірпеня:

«Тут дуже гарно ввечері. Буде ялинка. Дуже гарна ялинка минулого року була».

Окрім уже традиційних прикрас, на головній площі міста нещодавно засяяли й нові: навпроти школи мистецтв імені Вериківського комунальники встановили світлодіодний музичний ключ.

Оздоблення міста планують завершити до кінця цього тижня. А вже наступного біля міськради почнуть установлювати новорічну красуню-ялинку.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.