В Ірпені завершують будівництво дитсадка на вул. Курортній (фото)

Дитячий садок “Знайко” на вулиці Курортній в Ірпені майже готовий відкрити двері для дітей. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

“Історія створення цього закладу складна. Будівництво почалося ще у 2016 році на умовах співфінансування з бюджетів Ірпеня та області. Ірпінь одразу виконав свої зобов’язання у повному обсязі. А от з боку області виникли проблеми. Замовником будівництва був департамент капітального будівництва КОДА. Тому ми ніяк не могли вплинути на хід та термін виконання робіт. У 2018-му ми почали просити передати заклад місту, адже добре розуміли, що самі добудуємо його швидше і якісніше! Лише на початку 2020 року Ірпінь домігся повноважень самостійно та за власні кошти добудувати садок і ми це зробили!”, – зазначив Маркушин.

Він також додав, що всі внутрішні роботи виконано. Триває умеблювання ігрових та спальних кімнат. Невдовзі доставлять необхідну техніку, зокрема для харчоблоку. Цього тижня почнеться встановлення дитячих майданчиків у дворі. 

Адміністрація ДНЗ “Знайко” запрошує у свій колектив відповідальних вихователів, нянь, кухарів та прибиральників! З приводу роботи телефонуйте директорці садка Олені Кушнарьовій 093 30 01 153.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.