В Ірпені завершився фінальний етап міжнародного проекту у сфері протипожежної безпеки

В Ірпені завершився фінальний етап міжнародного проекту у сфері протипожежної безпеки. Він тривав півроку. Його спільно реалізовували рятувальники та міські адміністрації міст-побратимів Ірпеня та Борни. Про це повідомив Володимир Карплюк на публічній сторінці у соцмережі. 

Спочатку ірпінські пожежники вивчали специфіку роботи колег у Німеччині, а протягом цього тижня делегація з Борни знайомилася з українською системою протипожежної безпеки на прикладі пожежних частин Приірпіння.

“Сьогодні рятувальники України і Німеччини працюють у різних умовах. І це стосується не тільки рівня технічного забезпечення. У Німеччині 85% пожежних частин є добровільними. І саме вивчення можливості створення добровільної пожежної дружини в Ірпінському регіоні було одним із головних завдань проекту. На сьогодні Ірпінский відділ ДСНС та Ірпінська міська рада уже розробляють план дій щодо створення такої дружини. Дякую усім учасникам проекту за плідну працю і особисто бургомістру Борни пані Сімоне Людтке за ініціативу та сприяння в її реалізації”, – зазначив Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.