В Ірпені затримали чоловіка, який вчинив замах на вбивство

В Ірпені по вул. З. Алієвої чоловік проник до чужої квартири і наніс проникаюче ушкодження ножем господару. Зловмисника затримано. Про це повідомили на сторінці Ірпінського відділу поліції ГУНП в Київській області.

Світлина від Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області.

Поліцейські за вище вказаною адресою встановили: місцевий житель гр. Б., шляхом вільного доступу, а саме через відкрите вікно проник до квартири громадянки М., де кухонним ножем заподіяв проникаюче ножове поранення в грудну клітину громадянину С., та зник у невідомому напрямку.

Наразі потерпілий знаходиться у реанімаційному відділені Ірпінської центральної міської лікарні.

По даному факту відкрите кримінальне провадження за ч. 1, ст. 115 Кримінального кодексу України ( з приміткою замах на вбивство).

Нагадаємо, днями в Ірпені чоловік зламав тую на закуску до пива. Як виявилось, це була не єдина шкода, яку заподіяла дана особа — в його сумці було виявлено викопані з коренем кущики нарцису та молода туя. Правопорушник розповів, що вкрав їх в парку, а також зізнався, що минулого вівторка поцупив магнолію з парку ім. Правика. Все перелічене цей чоловік викопав, щоб подарувати своїй жінці. Щодо чоловіка складено адмінпротоколи.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.