В Ірпені закінчили ремонт вулиці Громадянська

В Ірпені завершили капітальну реконструкцію вулиці Громадянської – на ділянці від вулиці Озерної до Личака. Раніше тут була звичайна ґрунтова дорога. Тепер облаштували пішохідні зони та поклали новий асфальт. Про це повідомило інформагентство ITV.

“Сьогодні перевірили якість нового асфальтного покриття на вулиці Громадянській (від вулиці Озерної до Личака). Представники лабораторії науково-виробничого центру “Київський Будпроект” взяли три зразки асфальту у різних місцях дороги. Товщина кожного із них від 6 до 7 см. А це навіть більше норми, передбаченої в проекті. Дякую підрядній організації за якісно виконану роботу!”, – зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Як відомо, в Ірпені під час реконструкції доріг повністю оновлюють підземні комунікації. А на вулиці Громадянській не лише замінили систему водопостачання, але й збудували нову каналізацію.

За словами Олександра Маркушина готується під асфальтування вулиця Єсєніна, яку планують на наступному тижні  заасфальтувати, там вже поміняна вода і каналізація. Далі готуються на асвальтування вулиці Матросова і  Єрощенка.

Детальніше – у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.