В Ірпені з’явиться будиночок для котів

Напередодні новорічно-різдвяних свят у центрі Ірпеня, біля міської ради, з’явиться спеціальний теплий будиночок для котів зі станцією годування. Про це повідомила в соцмережі керівниця ірпінської служби захисту та лікування тварин (підрозділ комунального підприємства «Управління благоустрою міста») Євгенія Мельник.  

“Планується встановлення ось такої кото-хати та станції годування котів прямо біля Ірпінської міської ради, як приклад для всієї країни”, – написала вона.

За її словами, служба захисту та лікування тварин забезпечить вакцинування мешканців будиночка та слідкуватиме за їхнім здоров’ям, тому охочі містяни просто звідти зможуть узяти чотирилапого додому. Вся необхідна інформація буде вказана на закріпленій табличці. Антивандальний захист котячій хатинці забезпечать міські камери відеоспостереження.

Ще одне помешкання для котів найближчим часом планують збудувати у дворі однієї з ірпінських багатоповерхівок. “Загалом такі будиночки вже рік є по місту, і ми ними пишаємося”, – зазначила Євгенія Мельник.

Для підтримки проєкту зоозахисники збирають благодійну допомогу. Її можна перерахувати на карту «Приватбанку» №4149 4393 1881 3353.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.