В Ірпені виступить народний артист України Володимир Гришко

06 березня о  19:00 у Центральному  будинку культури Ірпеня виступить народний артист України, лауреат національної премії ім. Тараса Шевченка, неперевершений співак, який отримав світове визнання, вперше презентує програму, яку вже встиг показати більш ніж в 40 містах Китаю.

Маестро виконає Світові Хіти людства і улюблені мільйонами композиції Мусліма Магомаєва, на яких виросли цілі покоління. На думку багатьох поціновувачів творчості Мусліма Магомаєва, так щиро і проникливо, як Володимир Гришко, ці пісні не виконував ніхто. Вони наповнилися новою силою і знайшли друге життя.

У програмі прозвучать композиції з відомого бродвейського мюзиклу “Скрипаль на даху”, неповторні “перлини” українського фольклору і колоритні китайські твори.

Квитки можна придбати у нашому квитковому офісі в Ірпені на Шевченка, 3А (фойє Центральної бібліотеки). Бронювання за тел. 0631023508

Вартість від 150 до 520 грн.

Нагадаємо, Володимир Гришко занесений в Книгу рекордів України як український оперний співак, який 44 рази виконував головні партії в Метрополітен-опері. Він виступав на одній сцені з Андреа Бочеллі, Монсеррат Кабальє, Алессандро Сафіном, Демісом Руссосом, Ricchi e Poveri, AmiciForever, Boney M.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.