В Ірпені виділили 500 тисяч гривень на розвиток спорту вищих досягнень

В Ірпінській міській раді підтримують спортсменів міста. Наразі допомагають срібному призеру Олімпійських ігор Валерію Андрійцеву ефективно готуватися до Чемпіонату світу з вільної боротьби у Сербії, який планують провести у грудні цього року.

Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Зараз закуповують форму, спортивний інвентар тощо. Загалом цього року місто передбачило 500 тисяч гривень на розвиток спорту вищих досягнень.

“Сьогодні зустрівся зі спортсменом, яким пишається Ірпінь, уся Україна і я особисто! Це Валерій Андрійцев – борець вільного стилю, бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи, срібний призер Олімпійських ігор. Заслужений майстер спорту України з вільної боротьби.Цього року Валерій планував виборювати право представляти нашу державу на Олімпійських іграх у Токіо. Однак через поширення у світі коронавірусу, були скасовані усі спортивні змагання. Зрозуміло, що спортсмени не можуть піти на карантин. Підтримувати форму, витривалість, уміння та реакції потрібно кожного дня. Тому зараз Валерій активно тренується, щоб наступного року достойно представляти нашу країну та наше місто на світових рингах. Ми раді підтримувати спортсменів Ірпеня. Наразі допомагаємо Валерію Андрійцеву ефективно готуватися до Чемпіонату світу з вільної боротьби у Сербії, який планують провести у грудні цього року. Зокрема, закуповуємо форму, спортивний інвентар тощо. Загалом цього року місто передбачило 500 тисяч гривень на розвиток спорту вищих досягнень”, – зазначив Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.