В Ірпені вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

У Ірпені на Центральній площі відзначили День пам’яті Героїв Небесної сотні. Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV. Згадати загиблих на Майдані Героїв прийшли місцеві посадовці, студенти, курсанти волонтери та знайомі загиблих.

Виконуюча обов`язки міського голови – Анастасія Попсуй звернулась до всіх присутніх і сказала: “Ці хлопці служать для нас прикладом і показали, що має бути важливо. А важливо має бути те, що ми маємо берегти життя один одного, допомагати ближнім і воякам. Адже, у єдності наша сила.”

“Найкраща пам’ять про хлопців, щоб кожен з нас розумів, що  наша ціль подалі від москви ближче до європейських стандартів і кожен змінював нашу країну на краще” – слова, які прозвучали від  Антона  Головенка-  заступника голови ГР учасників АТО.

Нагадаємо, День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”.

Детальніше – у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.