В Ірпені вийшов перший номер дитячо-молодіжної газети

В Ірпені вийшов перший номер дитячо-молодіжної газети “ЩоДенник”. Про це розповів ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

Над виданням з осені минулого року працювали майже двадцять вихованців гуртка “Юні кореспонденти”, який діє у Центрі позашкільної освіти. Головним редактором “ЩоДенника” стала учениця 11 класу Ірпінської школи №13 Дарина Хаміна.

Газета наповнена новинами зі шкільного та студентського життя Приірпіння, цікавими фактами, корисними порадами, інтерв’ю. “Перший номер вийшов як додаток до комунальної газети “Ірпінський вісник”, але юнкори налаштовані на те, щоб видавати самостійну газету на постійній основі двічі на місяць. Бажаю юним журналістам натхнення, творчого росту, об’єктивності у своїх публікаціях і, звичайно, постійних читачів! І щоб шкільна газета, створена в Ірпені, набула популярності по всій Україні. Окреме спасибі керівникам гуртка – головному редактору газети “Ірпінський вісник” Юлії Бережко-Камінській та її заступникові Володимиру Бобечку”, – підкреслив мер.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.