В Ірпені відзначили День Гідності і Свободи

21 листопада в Ірпені відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня Гідності та Свободи. В Центрі міста, біля Пам’ятного хреста зібралися представники влади, молодь, громадськість, аби згадати події, які змінили свідомість нашого народу та стали для історичними для всієї країни. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

“З Днем Гідності та Свободи! Для нашої громади це дуже важливий день. Ірпінці – активні борці за свободу і незалежність України! За неї вони мужньо стояли на Майдані і проливали кров на Донбасі, продовжують боронити рідну землю сьогодні і, попри зовнішні та внутрішні виклики, наполегливо розбудовують своє місто, демонструючи усьому світові, що Україна – це вже сучасна європейська держава, що має свою власну гідність. Віри, сили та мудрості нашому народу! Миру та процвітання – нашій державі!”, – зазначила в.о. міського голови Анастасія Попсуй.

Нагадаємо, що в Україні 21 листопада відзначають День Гідності і Свободи. Свято встановлено Указом Президента України Петра Порошенка у 2014 році. День Гідності та Свободи відзначається на честь початку двох революцій: Помаранчевої і Революції Гідності.

Детальшіше – у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.