В Ірпені відмінили містобудівні умови щодо будівництва ЖК по вулиці Лисенка, 10

IMG-20201201-WA0001

Відділ містобудування та архітектури Ірпінської міської ради скасував наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для будівництва житлового комплексу в Ірпені по вулиці Лисенка, 10 (видані ПМП “СТЕВ”) у зв’язку з невідповідністю намірів забудови та порушенням граничних параметрів забудови та враховуючи неодноразові звернення громадян щодо порушенням законодавства у сфері містобудівної діяльності. Про це йдеться у відповідному наказі №276 начальника відділу містобудування та архітектури Ірпінської міської ради Михайла Сапона, повідомляє Ірпінська міська рада.

Жителі Ірпеня неодноразово скаржилися на порушення забудовником ПМП “СТЕВ” вимог законодавства, зокрема, щодо граничної поверховості житлового комплексу. Щодо цього скандального будівництва до Ірпінської міської ради надходили звернення з вимогою надати документи, на підставі яких забудовник збільшив поверховість.

“Скасувати наказ №99 від 20.03.2020 року про затвердження містобудівних умов та обмежень №0039-03-2020 від 20.03.2020 року для проектування об’єкта будівництва “Будівництво житлового будинку з вбудованими приміщеннями торгівельного призначення” за адресою: Київська область, м. Ірпінь, вулиця Лисенка, 10, надані ПМП “СТЕВ”. Визнати такими містобудівні умови, що втратили чинність”, – йдеться у наказі начальника відділу містобудування та архітектури Ірпінської міської ради Михайла Сапона.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.