В Ірпені відкрили шосту амбулаторію сімейної медицини

В Ірпені на вулиці Ветеранів Афганістану, 18А почала роботу вже шоста у нашому місті амбулаторія. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Тут може обслуговуватися до 10 тисяч пацієнтів. Два тижні амбулаторія працювала у тестовому режимі і протягом цього часу вже понад тисяча осіб підписали декларації з сімейними лікарями та педіатром. 

За словами Маркушина, у закладі є все необхідне для надання якісної первинної медичної допомоги – працює маніпуляційний кабінет, кабінети лікарів оснащено електрокардіографами, пульсометрами, тонометрами тощо. “Дякую директору Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрію Левківському за гарну організацію роботи мережі амбулаторій в Ірпені. Нагадаю, що взимку ми відкрили п’яту амбулаторію на вулиці Білокур. І до кінця цього року плануємо відкрити ще одну – вже сьому амбулаторію сімейної медицини на вулиці Українській в районі парку “Центральний”. Робимо усе, щоб кожен мешканець Ірпеня міг отримати первинну меддопомогу поруч зі своїм домом”, – додав Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.