В Ірпені відкрили меморіальну дошку захиснику міста Ігорю Сухих (відео)

Його назавжди запам’ятають справжнім патріотом України та Ірпеня. Ігор Сухих із початком повномасштабного вторгнення росіян одним із перших став на захист рідного міста. 31-річний ветеран АТО, майстер спорту з військово-спортивних багатоборств, гравець футбольної команди «АТО-Ірпінь» загинув 24 березня під час зачистки міста.

У роковини повномасштабної війни, на вулиці Северинівській на будинку, у якому жив Ігор Сухих, встановили меморіальну дошку.

Ірина Сухих, мама загиблого захисника Ірпеня Ігоря Сухих:

«Для нас це пам’ятна дошка, це історія. Не знаю я, чи буде нам легше чи тяжче від цієї дошки, але розумію, що про це не можна мовчати, про це треба розказувати нашим дітям, внукам, щоб вони пам’ятали про це».

Анастасія Сухих, дружина загиблого захисника Ірпеня Ігоря Сухих:

 «Я хочу всім подякувати, хто сьогодні прийшов, хто пам’ятає за нас, хто допомагає, мерії, Олександру Григоровичу дуже вдячна. Всім друзям, всім колегам Ігоря, військовим, що нас досі підтримують. Просто всім дякую величезне».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми завжди будемо пам’ятати Ігоря. Завжди будемо допомагати, ми це обіцяємо. Ви не одні. У вас є і наш підрозділ, і у вас є я. Ми завжди будемо допомагати і завжди будемо пам’ятати. Ігор – наш герой. Слава Україні!».

Віддати шану захисникуУкраїни зібралися мешканці Ірпеня, рідні, друзі, побратими. Для кожного із них Ігор запам’ятався по-своєму. Але всі вони однаково переконані, що пам’ять про Героя житиме вічно і Україна обов’язково переможе!

Денис, військовий ЗСУ:

«Дуже теплі відчуття, дуже теплі слова у мене до нього. Поважаємо і ми його постійно будемо пам’ятати. Навіть плануємо зробити турнір по футболу імені Ігоря Сухих. Ну це все з часом, тільки після перемоги» .

Марія, племінниця загиблого захисника Ірпеня Ігоря Сухих

«Він був завжди на оптимізмі. Він ніколи не був сумним, він завжди усміхався. Це дуже важка втрата для всіх, але це не даремно і перемога стовідсотково буде за нами, я в це вірю і знаю це» .

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.