В Ірпені відкрилася перша соціально-спортивна школа Фонду “Реал Мадрид”

Фото: Олег Гриб

В Ірпені, відкрилася перша соціально-спортивна школа Фонду “Реал Мадрид”. Про це повідомила в. о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй.

“Ми це зробили разом у колі справжніх друзів дітей. Це важлива благодійна справа, і я дякую кожному, хто доклав до цього зусиль. Ми відремонтували спортивні зали в трьох школах, обладнали, зібрали тренерську команду. Окрема подяка Олені Чернявській та Олегу Білорусу”, – розповіла Анастасія Попсуй.

Перша соціально-спортивна школа – це спільний проект Фонду “Реал Мадрид”, ГО “Епіцентр – дітям” та Ірпінської міської ради. соціально-спортивній школі Фонду “Реал Мадрид” займатимуться 120 хлопчиків та дівчат віком від 6 до 16 років з соціально-незахищених родин.

На святі були засновники шкіл в Україні Олександр Герега та Тарас Герега, представники Посольства Іспанії в Україні, директор з міжінституційних звязків “Реалу” Еміліо Бутрагеньйо, ветерани клубу “Реал” Клод Макелеле, Хосе Еміліо Амавіска та Едвін Конго, президент УАФ Андрій Павелко, зірки українського футболу: Олег Протасов, Богдан Шершун, В’ячеслав Шевчук та інші.

Довідка. Загалом Фонд “Реал Мадрид” – це організація, що поширює цінності ФК “Реал Мадрид” у всьому світі. На даному етапі працюють 900 соціально-спортивних проєктів, спрямованих на виховання, інтеграцію та кооперацію для соціально незахищених верств населення, особливо для дітей, що знаходяться у складних соціально-економічних умовах. Фонд нараховує понад 450 шкіл у 80 країнах світу на 5 континентах. Кількість бенефіціарів діяльності проєкту досягає 105 000 кожного сезону.

В України перша школа Фонду «Реал Мадрид» та ГО «Епіцентр – дітям» відкрилась торік у Тернополі. В ній займаються майже 200 дітей.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.