В Ірпені відкрили меморіальну дошку Сергію Бобру

Сьогодні, 6 грудня на Алеї Героїв АТО в Ірпені відбулось урочисте зібрання з нагоди Дня Збройних сил України. Було відкрито дошку жителю Ірпеня – Бобру Сергію Петровичу.

Сергій Бобер очолював осередок спротиву, який здобував в тилу ворога  актуальну та своєчасну інформацію про плани та наміри терористів. 14 липня 2014 року при виконанні службового завдання попав під мінометний обстріл терористів в одному з житлових кварталів Луганська, де загинув на місці. Посмертно нагороджений “Орденом за мужність, 3-го ступеня”.

“Я дуже вдячна Богу, що зустріла чоловіка Сергія, він був благородною людиною, гордістю своїх батьків, чуйним дідусем, фахівцем своїй справи, люблячим чоловіком і гарним батьком, прикладом для своїх двох синів. Таким був Сергій”, – розповіла дружина героя Ірина Бобер.

В.о. міського голови Анастасія Попсуй  зазначила, що не від доброго життя ми  знаємо багато про війну та загиблих. “Коли ми говоримо про тих, хто воював і воює, кожна людина буде казати про них з почуттям гордості і поваги. Кожен з нас  сьогодні може висловитись, що ми дійсно пишаємось нашими хлопцями, нашими козаками”, – додала Попсуй.

Крім цього, було вручено відзнаки та грамоти – Опанасенко Антону Сергійовичу, Печериці Сергію Дмитровичу, Ремберу Герману Сергійовичу, Репеті Олегу Сергійовичу, Трохименку Максиму Станіславовичу і багатьом іншим.

Читайте також: В ірпінський школі №2 відкрили меморіальну дошку Василю Панасенку

Bookmark the permalink.

Comments are closed.