В Ірпені відкрили Ірпінський Ліцей Інноваційних Технологій

Сьогодні в Ірпені відкрили нове приміщення Ірпінського Ліцею Інноваційних Технологій. Про це розповів ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

“Це особливий навчальний заклад, якому немає аналогів в Україні. Тут особливе все – і технічне оснащення, і зміст навчання, і викладачі. Навчання проводиться за оксфордською методикою, якою з нашими педагогами поділився батько найрозумнішої родини у Великобританії професор Кріс Імафідон (його діти у 9-річному віці склали іспити на навчання до Оксфордського університету). Кожна аудиторія оснащена сучасними меблями, необхідною технікою за напрямками навчання, мультимедійними центрами, інтерактивними дошками”, – зазначив Карплюк. 

Крім цього, тут облаштовано кафе, власний “креативний простір”, актову залу. “Сподіваюся, що і учні, і викладачі почуватимуться тут комфортно та затишно. Дякую усім, хто долучився до реалізації цього проекту. Дякую батькам за розуміння і підтримку. Ліцеїстам бажаю натхнення у навчанні та наполегливості у здійсненні своїх мрій. Щиро вірю, що через кілька років випускники Ірпінського Ліцею Інноваційних Технологій стануть кращими студентами передових вузів світу”, – підсумував мер. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.