В Ірпені відбувся фінал міжнародного літературного конкурсу “Сузір’я Духовності”

Нещодавно в Ірпені відбувся фінал міжнародного літературного конкурсу “Сузір’я Духовності”, у якому взяли участь письменники 16 країн – України, США, Казахстану, Молдови, Білорусі, Фінляндії, Латвії, Литви тощо. Про це розповів Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі. 

“Ірпінь чи не щодня стверджує свій статус літературної столиці України. Сюди регулярно приїжджають творчі люди не лише з України, а й з усього світу. Нещодавно в Ірпені відбувся фінал міжнародного літературного конкурсу “Сузір’я Духовності”, у якому взяли участь письменники 16 країн – України, США, Казахстану, Молдови, Білорусі, Фінляндії, Латвії, Литви та інших”, – зазначив Карплюк.

Цього року премію отримала талановита письменниця Анна Стремінська з Одеси. Проте одна нагорода конкурсу залишилася і в Ірпені. У номінації “Духовність” переможницею стала головний редактор “Ірпінського вісника”, поетеса Юлія Бережко-Камінська. 

Як ми повідомляли, минулого року у рамках цього конкурсу в Ірпені було започатковано щорічну премію імені всесвітньовідомого мешканця Ірпеня, письменника, режисера, кінематографіста Олександра Столярова. Її лауреати отримують пам’ятні подарунки саме від громади Ірпеня – книги, картини.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.