В Ірпені відбулася презентація дитячо-юнацької газети “ЩоДенник”

Нещодавно у приміщенні Ірпінської центральної бібліотеки відбулася презентація дитячо-юнацької газети “ЩоДенник” для юних ірпінців та жителів Приірпіння. А завдяки смачним солодощам від кондитерської фабрики “Деліція”, які люб’язно надала компанія, захід перетворився на справжнє свято для всіх його учасників.

До цього дня юні журналісти Ірпінської медіашколи, яка віднедавна діє в Ірпінському центрі позашкільної освіти, ішли півроку. Адже передували йому численні заняття, зустрічі, майстер-класи, робота в колективі над розробкою власної газети та клопітка індивідуальна праця. Втім, результат здивував навіть самих учасників медіашколи. Перший номер “ЩоДенника” вийшов на 12-ти сторінках, кольоровим, а головне – дійшов до свого читача як серед передплатників “Ірпінського вісника”, спецпроектом якого став, так і серед освітян та учнів шкіл Приірпіння.

Представили діяльність Ірпінської медіа школи головний редактор “ЩоДенника” (одинадцятикласниця Ірпінської школи №13, смт Гостомель) Дарина Хаміна разом з іншими юними журналістами. Діти ділилися враженнями, планами та відповідали на численні запитання інших дітей, котрі також проявляють інтерес до журналістики.

Привітати юних кореспондентів прийшли представники управління освіти і науки Ірпінської міської ради, які гаряче підтримують починання школярів, директор Ірпінського центру позашкільної освіти Тетяна Адамчук, директор Ірпінської школи мистецтв ім. М. Вериківського Наталя Дидикіна, директор історико-краєзнавчого музею Анатолій Зборовський, журналіст та педагог Алла Багірова із групою вихованців та ін.

Усі учасники Ірпінської медіашколи та редколегія газети “ЩоДенник” висловлюють щиру подяку керівництву кондитерської фабрики “Деліція” за смачні гостинці для презентації, а також депутату Ірпінської міської ради Олександру Пащинському за допомогу у виданні газети.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.