В Ірпені відбудеться супер-комедія від Віталія Малахова “Він моя сестра”

10 березня о 18.00 в центральному будинку культури Ірпеня (вул. Соборна, 183) відбудеться супер-комедія від Віталія Малахова “Він моя сестра”.

Віддати життя за друга неважко. Важко лише його знайти. І як показує саме життя, ще важче передбачити, хто виявиться ним    ̶   Він або Вона. А тепер уявіть собі справжню брутальну мужність. Уявили? А зараз   ̶   її повну протилежність: чоловіка, котрий відчуває себе жінкою. У виставі «Він  моя сестра» ці два протилежні образи дивним чином притягують один до одного, і їм навіть вдалося потоваришувати, хоча спочатку ніщо не віщувало таку ідилію. Що значить міцна чоловіча дружба, якщо є чоловіки, для яких жіночність природна?

 

В головних ролях:

  • В.Горянський
  • А.Хостікоєв

Обох акторів гаряче люблять київські глядачі, обидва добре відомі мужніми ролями в кіно й театрі. Ось чому особливо незвично (але цілком органічно!) Один з них виглядає в жіночому образі.

 

Ця вистава швидко руйнує стереотипи суспільства та змушує людину замислитися. Адже вся яскравість, скандальність і часом епатажність можуть виявитися лише яскравою обгорткою, під котрою виявиться глибокий сенс людських відносин.

 

Варто зазначити, що на Вас чекає відмінна гра акторів, оригінальний сюжет, чудові костюми, яскравий грим, багато музики та танців. І в результаті   ̶   приємний післясмак після перегляду.

 

КВИТКИ ВЖЕ В ПРОДАЖІ!  Телефони для довідок: 095 667 06 05; 097 073 34 21

Bookmark the permalink.

Comments are closed.