В Ірпені утворено Велораду

Учора в Ірпені було утворено новий орган – Координаційну раду при Ірпінському міському голові з питань розвитку велоінфраструктури (скорочено “Велорада”).x_a784ab3dВелорада – є постійно діючим колегіально виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення збалансованого та безпечного формування громадського простору з урахуванням потреб населення , сприяння розвитку велосипедної інфраструктури, як додаткової (альтернативної) можливості пересування мешканців міста. Поліпшення якості життя мешканців Ірпеня та підвищення туристичної привабливості , а також розвантаження транспортної системи міста.

Основніими завданнями ради є формування велосипедної інфраструктури у місті, створення умов для зростання кількості велосипедистів та популяризація громадян до активного і здорового способу життя.

Головою велоради було обрано Олександра Костюка, заступником став Володимир Мельник, секретар – Марія Плешко.

070f8abcc3f14d888b2cc38ba9177458

На прикладі розвинених європейських міст Ірпінь може стати одним з лідерів розвитку велосипедної інфраструктури в Україні, створюючи все більше і більше умов для популяризації здорового й екологічно чистого засобу пересування.

maxresdefault

Ірпінь  – місто здоров’я!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.