В Ірпені створили штаб для координації дій щодо поширення коронавірусу у регіоні

В Ірпені утворили оперативний штаб місцевого рівня для координації дій щодо поширення коронавірусу. Штаб було утворено сьогодні, на позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Оперативний штаб очобив головний лікар КНП “Ірпінського центру медико-санітарної допомоги” Андрій Левківський, який у складі місії ООН боровся з вірусом Ебола у Новій Гвінеї.

До штабу також увійшли: представник Ірпінського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області; КП “Муніципальна варта”; начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, оборонної та мобілізаційної роботи, представник управління освіти і науки Ірпінської міської ради; представник Ірпінського МВ ГУ Держпродспоживслужби у Київській області.

Відсьогодні штаб перевірятиме дотримання приватними підприємцями, бізнес-структурами та організаціями Ірпеня вимог карантину, спрямованого на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19. 

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України ввела адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення правил карантину при коронавірусі. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.