В Ірпені створили медичний портал

У нашому місті запустили Ірпінський медичний портал.  Про це повідомив перший заступник ірпіського міського голови Дмитро Христюк. 

З його допомогою за адресою (назвою вулиці і номером будинку) Ви знайдете свого лікаря, ознайомитесь з графіком його прийому, спеціалізацією, досвідом роботи. Також уже зараз тут можна зареєструватися в кабінеті пацієнта і записатися на прийом до лікаря первинної ланки – тієї чи іншої амбулаторії сімейної медицини.

В інформаційному блоці зібрано все про медичну реформу, програму “Доступні ліки” тощо. Також є нагода написати електронне звернення. Тут є можливість завжди прочитати свіжі новини зі сфери медицини, поради наших лікарів “Про головне” – Ваше здоров’я.

“Звичайно, це не остаточні наші напрацювання, портал будемо поступово доопрацьовувати, удосконалювати відповідно до ваших запитів та пропозицій. Дякую усім працівникам медичної сфери, які щоденно працюють над покращенням якості, доступності, прозорості та інформаційним забезпеченням медичних послуг в Ірпінському регіоні”, – зазначив Христюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.