В Ірпені стартувала дводенна “школа волонтерів”

11 серпня в Ірпені стартувала програма тренінгу “Школа волонтерів 2017”. Про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради. 

Навчання проходить за ініціативи Всеукраїнської громадської організації “Поруч” – спільноти волонтерів, які об’єдналися з метою реалізації благочинних проектів. Їх гасло: “Ми поруч, щоб допомогти”.

“Цей проект дає можливість розширити власне уявлення про волонтерський рух та його роль у позитивних змінах у всіх сферах суспільного життя, налагодити контакти з громадськими активістами свого регіону, стати агентами змін в своїй громаді, зробити власний внесок у розбудову громадянського суспільства”, – йдеться в повідомленні.

Організатори заходу та експерти ВГО “Поруч”  зазначають, що програма тренінгу для волонтерів проводиться в різних містах України раз у місяць і збирає найрізноманітнішу цільову аудиторію слухачів. До Ірпеня тренери-волонтери завітали вперше.

Під час дводенного тренінгу учасники отримають не лише чітке уявлення з історії волонтерського руху, правового статусу волонтерів, діяльності громадських організацій, а й основні навички, необхідні для обговорення та реалізації рішень, прийнятих місцевою владою.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.