В Ірпені шукають нових управлінців

В управлінську команду Ірпеня запрошується ініціативний, відповідальний та досвідчений управлінець на посаду начальника відділу житлово-комунального господарства, який готовий чесно й самовіддано працювати задля розвитку міста та добробуту його громади. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

Зона відповідальності : контроль роботи комунальних підприємств, загальна координація їх роботи, моніторинг використання комунального майна, фінансовий аналіз та аудит роботи комунальних служб, надання якісних консультативних послуг у сфері житлово-комунального господарства, реалізація міських програм щодо запровадження ефективного енергозбереження та сучасних технологій у сфері ЖКГ, робота з ОСББ, контроль тарифів на комунальні послуги!
За словами заступника мера, дана робота  є дуже цікавою, відповідальною та має перспективу розвитку.
Перевагу матимуть ті кандидатури, які знають місто Ірпінь, мають досвід в управлінні містом.

727

Резюме (приймаються до 25.09.2016):

Необхідно  вказати стаж та досвід роботи, освіту, контактні номери телефонів та вашу мотивацію щодо вакантної посади. Після чого  надіслати на адресу: [email protected] або приватним повідомленням y Facebbok Христюку Дмитру Вікторовичу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.