В Ірпені сесію міськради намагалися зірвати тітушки під керівництвом Михайлини Скорик

Сьогодні декілька десятків тітушок разом з скандальною чорною піарщицею Михайлиною Скорик-Шкарівською намагалися зірвати сесію Ірпінської міської ради. Про це повідомив в.о. ірпінського міського голови Андрій Літвинов. 


За словами Андрія Літвинова, окремі представники спортивних молодиків били працівників Муніципальної варти Ірпеня, які разом з поліцією намагалися забезпечити порядок під час голосування. З метою уникнення конфлікту було прийнято рішення зробити перерву в роботі сесії.

Світлина від Андрія Літвинова.

“На жаль, через дії тітушок та професійної провокаторки Михайлини Скорик-Шкарівської, депутати не змогли проголосувати питання соціально-економічного розвитку міста та десятки людських питань. Зокрема, дії цих провокаторів перешкодили вирішенню питань учасників АТО та родин загиблих”,- розповів в.о. ірпінського міського голови.

Читайте також: Михайлина Скорик: подвійне життя, зрада чоловіка-АТОвця чи заробіток на пільгах?


“Ось такі в нас «активісти», для яких свої політичні амбіції є завжди вищими, ніж питання простих жителів міста. Сподіваюся, що діям «активістів» дадуть відповідну оцінку правоохоронні органи”,- додав Андрій.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.